groepsfoto handbal

Handbal en Volleybal

Een aantal weken geleden hebben we met een team van het koor meegedaan aan het handbal en volleybaltoernooi. Ondanks vele inspanningen en fanatisme zijn we bij beide toernooien als laatste geëindigd. Bij de handbal is afgesloten met een gezellige barbecue. Alle supporters en deelnemers ontzettend bedankt!

IF IF IF

bowlen

Bowlen

zaterdag 27 april aanstaande zingen we voor het eerst het boekje “waar ben jij over 100 dagen” na afloop van deze viering gaan we gezellig met zijn allen te bowlen. We doen eerst koffie in de inzet en na inlevering van 5 euro bij onze penningmeester gaan we op de fiets richting Medemblik. Vergeet dus geen geld mee te nemen, de drankjes zijn voor eigen rekening.

We verwachten uiterlijk half 1 thuis te zijn maar als je eerder naar huis wilt dan is dat ook mogelijk.

pasen2013

Pasen 2013

De paas is voor het koor alweer voorbij! Na het zingen op paasavond in Andijk en tweede paasdag in Wervershoof is het pasen van dit jaar geweest wat zingen betreft. Zoals gebruikelijk hebben we ook dit jaar na de tweede paasdagviering een paasbrunch genuttigd in de inzet, deze was weer heerlijk (goed geregeld door de feestcommissie). Ook hebben we een groepsfoto laten maken in de tuin van pastoor die je hier kunt zien. Al met al erg geslaagd. Iedereen erg bedankt voor de inzet.

Gemeenschapsveilingen 2013

Hoewel ons koor volledig draait op vrijwilligers worden er toch ieder jaar kosten gemaakt voor onder anderen muziekinstrumenten, felicitaties bij geboortes, afgelopen jaar het jubileum, gezellige avondjes en het korenweekeind. Met contributie alleen zouden deze kosten niet kunnen worden gedekt. Daarom zijn we bijzonder dankbaar voor de gemeenschapsveiling van Wervershoof, Andijk en Onderdijk voor hun bijdragen. We raden het bijwonen van deze veilingen dan ook van harte aan. De data van de veilingen zijn als volgt:

Wervershoof: vrijdag 1 maart, het fortuin. klik hier voor de website.
Andijk: vrijdag 8 maart, sarto. klik hier voor de website.
Onderdijk: vrijdag 8 maart, dorpshuis. klik hier voor de website.

bloem

Debbie Breg

Afgelopen week hebben wij het hartverscheurende bericht te horen gekregen van het overlijden van Debbie Breg. Op maandag 14 januari is ze overleden door zelfdoding.

We leven enorm mee met de familie en alle nabestaanden, daarom hebben we aangeboden te zingen tijdens de avondwake op zondag 20 januari. Hieronder het stukje in de krant van de familie.

debbie